СК «Ю.Ес.Ай» в 2018 році збільшила збір платежів в 9,3 рази до 262 млн грн.

Страхова компанія «Ю.Ес.Ай» (USI) в 2018 році показала значне зростання бізнесу, зібравши страхових платежів на суму 262 млн грн, що в 9,3 рази більше, ніж роком раніше (28,2 млн грн).

«Таке, можна з упевненістю стверджувати, унікальне зростання для страхового ринку, вдалося досягти завдяки правильно обраній моделі роботи з агентами, посередниками та довірі клієнтів», — відзначає Генеральний Директор Страхової Компанії «Ю.Ес.Ай» Галина Ким.

Із загального обсягу зібраних премій, 91% припадає на обов’язкове страхування цивільно-правової відповідальності автовласників.

У 2018 році компанія здійснила понад 29 млн грн страхових виплат, що в 3,3 рази більше, ніж за весь 2017 рік.

Виконуючи в повному обсязі всі вимоги регулятора щодо фінансових показників і надійності страховика, Страхова компанія «Ю.Ес.Ай» з 01 сіячя по 31 грудня 2018 року збільшила активи в 3,2 рази до 211 млн грн, резерви в 7,5 раз до 97,841 млн грн, власний капітал — більш ніж у два рази до 101,3 млн грн.

«Минулий рік для нашої компанії був нелегким, але, водночас, успішним. Не дивлячись на велику конкуренцію на страховому ринку, нам вдалося заявити про себе, домогтися гарних показників, значно збільшити кількість клієнтів, що повірили молодій компанії. У наших планах на 2019 рік зміна страхового портфелю шляхом збільшення частки інших видів страхування, таких як добровільне страхування автотранспорту КАСКО, майна, нещасних випадків, медичних витрат тощо «, — підкреслила Галина Ким.

Источник: uainsur.com