ПРОВІДНА нагороджена дипломами «Фінансовий Оскар-2018» одразу у двох номінаціях — «Лідер медицини» та «Автостраховик року. Автоцивілка»

3 квітня 2019 року відбулася урочиста церемонія нагородження переможців Щорічного фінансового рейтингу журналу БІЗНЕС «Фінансовий Оскар’2018».

ПРОВІДНА була нагороджена дипломом «Фінансовий Оскар’2018» у номінації «Лідер медицини» серед страхових компаній, що в котрий раз підтверджує беззаперечні лідируючи позиції ПРОВІДНОЇ на ринку добровільного медичного страхування України.

Також ПРОВІДНА отримала диплом «Фінансовий Оскар’2018» у номінації «Автостраховик року. Автоцивілка».

Обрання переможців проводилося у два етапи. На першому етапі здійснювався відбір претендентів виходячи з фінансових показників банків, страхових та інвестиційних компаній, з урахуванням помітних дій і угод фінустанов на ринку України за 2018 рік. На другому, вирішальному етапі, відбувалося відкрите голосування на сайті редакції журналу БІЗНЕС, де кожен охочий міг, спираючись на власний досвід та знання фінансового ринку, проголосувати за той чи інший банк або ж страхову компанію.

За підсумками 12 місяців 2018 року сума страхових премій за договорами ДМС склала 402.1 млн грн. Обсяг страхових відшкодувань 262,7 млн грн., при цьому було врегульовано понад 304,3 тис. страхових випадків з ДМС.

Источник: http://uainsur.com/news/59022/