Munich Re та OneDegree запускають партнерство по страхуванню цифрових активів OneInfinity

Німецький перестраховик Munich Re оголосив, що надасть перестрахове покриття та технічну підтримку андеррайтингу для продукту страхування цифрових активів OneInfinity.

Це сталося після того, як Munich Re оголосила про трирічне стратегічне партнерство з віртуальним страховиком OneDegree Hong Kong Limited (OneDegree) для запуску продукту, що робить OneDegree першим ліцензованим страховиком в Азії, який співпрацює з провідним світовим перестраховиком та пропонує страхування цифрових активів.

OneInfinity — це страховий технологічний продукт, розроблений спеціально для платформ торгівлі цифровими активами, менеджерів активів, зберігачів і постачальників технологій.

OneInfinity поєднує страхування OneDegree з рішеннями Cymetrics – окремим продуктом, який пропонує дочірня компанія OneDegree. Cymetrics допомагає компаніям вивчати кібер-ризики, блокчейну та цифрових активів з точки зору хакерів та інсайдерів більш гнучким і гнучким способом.

Крім того, зі швидким і масовим впровадженням цифрових активів світова ринкова вартість цифрових активів зросла до рекордного рівня в 3 трильйони доларів до кінця 2021 року.

Для забезпечення стійкого зростання спільноти є ключовим стратегічним пріоритетом, який поділяють розробники Web3.0, страховики, учасники та політики, щоб побудувати відповідну та безпечну екосистему Web3.0 шляхом «встановлення та впровадження найкращої практики управління ризиками».

Але через брак страхових можливостей це не тільки наражало практиків Web3 на більший ризик, але й перешкоджало участі інституційних інвесторів.

Однією з основних причин відсутності страхового покриття у всьому світі є дефіцит даних та досвіду для страхування ризиків, пов’язаних із цифровими активами.

Технологічна ДНК компанії OneDegree дає їм конкурентну перевагу в просторі цифрових активів, оскільки вона «може поєднати сильний досвід андеррайтингу зі складною аналітикою даних та технічними ноу-хау».

Крім того, співпрацюючи з Cymetrics, OneDegree також може запропонувати клієнтам розширені можливості кібербезпеки.

Джерело: Фориншурер