Generali запускає на австрійському ринку страхування приватних колекціонерів мистецтва

Італійська страхова компанія Generali оголосила про запуск на австрійському страховому ринку індивідуальних продуктів для приватних колекціонерів мистецтва. Представники Generali зазначили, що програма «ARTE Generali Private Kunst» Generali Versicherung розширює асортимент продуктів страховика.

Співпрацюючи з ARTE Generali, мюнхенським глобальним бізнес-підрозділом Generali, що спеціалізується на страхуванні мистецтва, Generali тепер також пропонує австрійським приватним клієнтам унікальні рішення для покриття пошкоджень творів мистецтва. Страхове покриття надається від знищення, пошкодження та втрати.

«З ARTE Generali ми володіємо унікальними технічними, художніми та цифровими знаннями, які супроводжують наших клієнтів протягом усього життя, також у сфері мистецтва. Це покриття всіх ризиків всебічно захищає особисті предмети мистецтва в приватному секторі», - сказав Вальтер Купек, Головний спеціаліст зі страхування майна Generali Versicherung AG.

«Австрія протягом століть була символом видатного мистецтва. Великі художники з Австрії сформували мистецьку сцену в Європі. Тут приватні колекції, музеї та галереї користуються світовою популярністю. Я радий, що ARTE Generali тепер може представити унікальну концепцію страхування мистецтва з Generali Versicherung в Австрії».

Джерело: XPRIMM