Іншуртех Relm запускає перестрахове покриття для криптовалютних компаній

Relm, постачальник страхових послуг у секторі криптовалют і єдиний комерційний страховик у світі, який має ліцензію IIGB на Бермудських островах, запустив Relm II, регульований бізнес з перестрахування, який може приймати для покриття як фіат, так і криптовалюту.

Новий бізнес дає змогу створювати регульовані можливості перестрахування для компаній, що працюють у криптопросторі. Це покриття дозволить Relm розширити свою підтримку крипто-бізнесу, щоб досягти значного масштабу та зростання рівня страхового захисту.

Серед криптостраховиків і брокерів переконані, що надійне страхування має бути невід’ємною частиною екосистеми, щоб використання криптовалюти досягло свого справжнього потенціалу. Вони стверджують, що в умовах хвилі кіберзлочинності, спрямованої на криптовалюти, ніхто не хоче тримати актив, якщо він вірить, що є велика ймовірність прокинутися одного ранку і виявити, що його просто немає. У зв’язку з цим зірковий ріст пристроїв Інтернету речей (IoT) становитиме найбільшу загрозу безпеці до 2025 року.

За останні два роки на ринку страхування криптовалютних активів відбулося помітне збільшення кількості організацій, що здійснюють андеррайтинг, включаючи спеціалізованих носіїв криптоактивів та керуючі загальні агентства (MGA).

Наразі основними цифровими активами є такі криптовалюти, як біткоїн та Ethereum, але є кілька інших розробок, які ілюструють, як розвивається цей ринок. Вони включають збільшення розробок, спрямованих на токенізацію таких активів, як золото, мистецтво та акції; дискусії щодо розвитку цифрових валют центрального банку; токенізацію неліквідних активів, а також традиційних активів, таких як акції, облігації та нерухомість; і розвиток конкретних проектів, таких як Libra, цифрова валюта, яку відстоює Facebook.

Хоча правила у сфері криптоактивів продовжують розвиватися (в деяких юрисдикціях швидше, ніж в інших), відсутність визначеності є проблемою не лише для страховиків, а й для компаній, що працюють у цьому просторі. Це породжує ключове питання для ринку: враховуючи стан регуляторного середовища криптоактивів і відповідного страхового ринку, які є основними міркуваннями для андеррайтерів, які прагнуть створити стабільний бізнес?

Здатність Relm II приймати заставу як у фіатних, так і в криптовалютах є важливою відмінністю в забезпеченому перестрахуванням просторі.

Relm II розташовано на Бермудських островах і працюватиме на підставі дозволу інноваційного страховика, який регулюється Валютним управлінням Бермудських островів. Ліцензія IIGB означає, що Relm II, а також Relm можуть фінансово торгувати як фіатними, так і криптовалютними активами. 

Джерело: Фориншурер