Регулятори відмовляються від вимог застави для Lloyd's щодо перестрахування ризиків США

З жовтня 2022 року андеррайтери Lloyd's, які працюють з американськими ризиками, зможуть не надавати забезпечення своїх зобов’язань з перестрахування в США.

Зміна є результатом нових правил, які набувають чинності пізніше цього року, які скасують вимоги до застави для фінансово сильних неамериканських перестраховиків, які перестраховують ризики в США.

Lloyd's – і, отже, усі андеррайтери, що працюють на його ринку – тепер отримали такий статус від регуляторних органів США та NAIC, що означає, що він може відмовитися від вимог щодо забезпечення з 1 жовтня.

Нинішні правила вимагають, щоб перестраховики Lloyd's надавали заставу для підтримки своїх контрактів у США, якщо вони не відповідають певним фінансовим критеріям, у вигляді кредиту Lloyd's Credit for Resurance Trust Funds.

Наразі немає вимоги вносити заставу, якщо перестраховик має щонайменше 226 мільйонів євро власних коштів або капіталу та надлишку, його центральний фонд містить щонайменше 226 мільйонів євро або якщо він має коефіцієнт платоспроможності 100% SCR відповідно до Платоспроможності II.

Договори перестрахування в США, підписані до жовтня, продовжуватимуть поширюватися на ці вимоги щодо забезпечення, як і діючі контракти перестрахування в США.

Нові правила не змінять спосіб андеррайтингу перестрахування в США, хоча ринок вніс «внутрішнє коригування», щоб фінансування перестрахового бізнесу США не відбувалося з 1 жовтня 2022 року.  

Джерело: Форіншурер