Іншуртех Reserv залучив $8 млн початкового фінансування на вдосконалення цифрового врегулювання

Іншуртех-платформа Reserv, що базується в Нью-Йорку, залучила 8 мільйонів доларів початкового фінансування під керівництвом Altai Ventures і Bain Capital Ventures. Стартап планує вдосконалити процес врегулювання та обробки страхових претензій по страхуванню майна та відповідальності, пише Beinsure.

Інші учасники раунду включають Arch Capital, AXIS Capital, Runyon і обраних галузевих ангелів, серед яких засновник TrueMotion, колишній головний операційний директор Lyft, засновник SquareTrade та екс-генеральний директор York.

Reserv намагається використовувати сучасні системи та створювати нові рішення для оптимізації будь-яких претензій P&C.

Від прийому складних даних до автоматизованого прийняття рішень щодо страхового покриття та динамічного взаємодії з клієнтами, Reserv встановлює новий стандарт як для налагоджувачів, TPA, так і для постачальників технологій. Він сподівається, що його програмне забезпечення допоможе «запровадити наступне покоління врегулювання претензій».

Страховики, MGA та інші організації, що займаються виплатою претензій, можуть зареєструвати Reserv після стандартного процесу затвердження TPA. Потім технологія Reserv створює унікальний досвід розгляду претензій і надає статус у реальному часі, показники та звітність для всіх учасників.

Деталізація показників у всьому процесі дозволяє детально аналізувати кожен технологічний модуль, який можна придбати окремо. Крім того, усю конфігурацію платформи можна віддзеркалювати як є, та перенести на власні ресурси, що Reserv називає «простою та елегантною альтернативою традиційно дорогим трансформаціям системи претензій та обов’язковим атрибутом для стартапів MGA».

Стартап було засновано цього року, очолює його CJ Przybyl, який також був співзасновником Snapsheet і згодом витратив 10 років на створення першого віртуального процесу подання претензій щодо збитків автомобілів. Під його керівництвом Snapsheet виріс до розгляду понад 2,5 мільйонів претензій і компенсацій у розмірі 10 мільярдів доларів, а також обслуговував 7 з 10 найкращих P&C-страховиків США.

Інвестори визнали величезну можливість на ринку дтистанційного врегулювання США вартістю 250 мільярдів доларів. 

Посилання: Фориншурер