Cover Genius придбала іншуртех Booking Protect по страхуванню квитків на масові заходи

Провайдер вбудованого страхування Cover Genius розширює свою присутність на ринку розважальних програм у прямому ефірі, придбавши компанію Booking Protect з Великобританії, яка забезпечує страхуве покриття продавцям квитків і компаніям, що займаються масовими заходами.

Угода надасть Cover Genius доступ до деяких із провідних світових сайтів квитків завдяки XCover, флагманській глобальній платформі розповсюдження Booking Protect. Стартап дозволяє продавцям квитків інтегрувати захист квитків у свій існуючий процес оформлення, забезпечуючи клієнтам встрахові ідшкодування, якщо вони не можуть відвідати концерт через нещасний випадок, травму, погану погоду чи несправність транспорту.

Booking Protect також застрахує від захворювання Covid-19, основного джерела скасування квитків і пропуску подій зараз, коли індустрія розваг відкривається, але правила ізоляції та тестування відрізняються в різних територіях. Незважаючи на пандемію, продажі зросли на 74% порівняно з минулим роком до понад 2 мільйонів продажів полісів у 2022 році.

На іншуртех-ринку є нормальним явищем об’єднаня декількох гравців, які створили чудовий сервіс і наскрізне рішення за рахунок традиційних страховиків, чиї застарілі системи сприяють поганому клієнтському досвіду та уповільненому зростанню. Незважаючи на те, що Cover Genius зосереджується на корпоративних партнерах, таких як AXS, існує величезний роздрібний ринок, тому такі придбання дозволяють підвищити можливість проникнути в привабливі ніші. 

Посилання: Фориншурер