Іншуртех Cover Genius уклав стратегічне партнерство з провідною фінтех-компанією BNPL Zip

Австралійська страхова компанія Cover Genius об’єднала зусилля з провідним постачальником BNPL Zip, щоб запропонувати клієнтам покриття покупок у торгових точках.

Рішення, яке спочатку буде розгорнуто в Австралії, інтегрує XCover у платформу Zip, що дозволяє клієнтам додати захист своїх покупок. Додаток XCover Go було запущено на початку цього року та розроблено спеціально для малого та середнього бізнесу, пише "Beinsure".

Cover Genius був запущений у 2014 році в Сіднеї, Cover Genius, і зараз ліцензований у понад 60 країнах. Преміум-рішення компанії під назвою XCover уже доступне в касах на Amazon, eBay, Wayfair, Descartes, ShipRush та кількох інших глобальних роздрібних торговців.

Цей крок став результатом нещодавнього партнерства Cover Genius із RMS Cloud щодо покриття користувачів парку відпочинку. Ця подія принесла 6 мільйонів австралійських доларів залученого капіталу для індійської компанії Ensuredit, і Cover Genius також придбала британську іншуртех-компанію Booking Protect.

Між тим, заснована в Австралії в 2013 році, Zip надає платіжні послуги на 13 ринках у всьому світі, включаючи Великобританію, Нову Зеландію, Індію, Австралію, Канаду, Чехію, Мексику, Філіппіни, Польщу, Саудівську Аравію, Південну Африку, ОАЕ, і США.

Нове партнерство надає Cover Genius можливість підключитися до 11 мільйонів клієнтів фінтех-компанії по всьому світу.

Говорячи про співпрацю, генеральний директор і співзасновник Cover Genius Ангус Макдональд сказав, що очікується, що глобальний ринок BNPL досягне 680 мільярдів доларів до 2025 року.

Крім того, дані про продажі використовуватимуться для забезпечення гнучкого та індивідуального страхового покриття, яке можна поновлювати на щорічній регулярній основі. Згідно з повідомленнями, послуги страхування будуть доступні для клієнтів Zip у торговій точці з XCover для відповідних товарів. 

Посилання: Форіншурер