Стартап Pie Insurance анонсував партнерство з іншуртехами Talage, Bold Penguin та Tarmika

Стартап Pie Insurance, який забезпечує страхове покриття працівників малого бізнесу, уклав три ключові партнерства з іншуртехами Talage, Bold Penguin та Tarmika для просування своїх рішень на ринку.

Pie Insurance — це страховий бізнес-стартап, який зосереджений на компенсаційному забезпеченні працівників. Заснована в 2017 році, іншуртех-компанія наразі продає страхування робітників у 38 штатах, а також у Вашингтоні, округ Колумбія. Її поліси підписує Sirius America, глобальна страхова компанія.

Pie пропонує різноманітні програми страхових виплат і співпрацює з CorVel, досвідченою компанією з управління страхуванням, щоб розглядати страхові претензії. Ви можете відповісти на кілька запитань онлайн, щоб дізнатися приблизну суму премії, але вам доведеться зателефонувати Pie, щоб остаточно сформулювати свою ціну.

Компенсаційне страхування працівників Pie було адаптовано до потреб малого бізнесу, забезпечуючи страхове покриття безпосередньо через веб-сайт компанії, через незалежних страхових агентів і через постачальників платіжної системи. Процес котирування для малих підприємств також отримує рішення щодо 73% кодів класів під час доступу до партнерського порталу компанії, пише "Beinsure".

Неострахувик, який також є провідним технічним постачальником компенсаційного страхування працівникам для малого бізнесу, вирішив співпрацювати з Bold Penguin, Tarmika та Talage у рамках платформи врегулювання збитків на основі API для комерційного страхування.

Bold Penguin надає найсучасніші пропозиції та обов’язкове комерційне страхування. Страховий маркетплейс об’єднує клієнтів, агентів і страховиків, щоб підібрати правильну пропозицію. Заснована як інноватор у галузі страхових технологій, компанія швидко збільшує швидкість зв’язування комерційного страхування.

Тим часом Tarmika спеціалізується на безперервному розміщенні котирувань для незалежних агентів, прискорюючи процес, який часто вимагає багато часу та є складним, і надає рішення для єдиного входу, розроблене для оптимізації процесу котирування.

Ця новина послідувала за нещодавнім оголошенням Pie Insurance на початку цього року про вихід на ринки Алабами та Орегону. Розширення збільшило присутність Pie Insurance до 38 штатів і Вашингтона, округ Колумбія, що представляє 89% малого бізнесу в США.

Bold Penguin, Talage і Tarmika створили цифрові платформи світового рівня, які надають страховим агентам інструменти, необхідні для швидкого котирування та зв’язування полісів від імені своїх клієнтів.

Посилання: Форіншурер