AXA XL відкриє інноваційний офіс андеррайтингу в Америці під керівництвом Роуз Холл

AXA XL, підрозділ P&C та спеціалізованих ризиків європейського страхового гіганта AXA, має намір відкрити інноваційний офіс в Америці, щоб стимулювати інновації на підтримку своїх бізнес-ініціатив.

Компанія призначила Роуз Холл своїм новим керівником відділу інновацій в Америці, відзначаючи більш широке зобов’язання просувати інновації в страховому просторі.

Під керівництвом Холл новий офіс інновацій у сфері андеррайтингу в Америці забезпечуватиме зв’язок між бізнес-напрямками та допоміжними функціями AXA XL у регіоні, включаючи розподіл клієнтів, андеррайтинг та ризик-інжиніринг/консультування.

Хол подбає про те, щоб команда AXA XL в американському регіоні оптимально використовувала відгуки клієнтів, стратегічні партнерства та технології, щоб зменшити ризики для AXA XL та її клієнтів. Хол працює в AXA XL з 2015 року, останнім часом обіймаючи посаду керівника відділу будівельних інновацій. До приходу в AXA вона 10 років пропрацювала в будівельній галузі.

"Інновації вже давно є частиною опису роботи кожного колеги з AXA XL, і ми спостерігаємо неймовірну креативність у наших бізнес-напрямках. З цим запуском ми створюємо спеціалізований регіональний ресурс, який допоможе нам максимально використати наше стратегічне партнерство, розгорнути успішні інновації в бізнес-напрямках, узгодити інноваційні плани AXA Group тощо", - заявив Джо Токко, генеральний директор AXA XL Americas.

Завдяки успіхам у розвитку будівельної екосистеми та інших інноваційних ініціатив Роуз має відповідний досвід і високий рівень енергії, необхідні для виконання цієї нової ролі. На своїй новій посаді вона забезпечуватиме керівництво та напрямок у майбутній розробці та впровадженні екосистем, технологічних рішень та ініціатив з покращеного обслуговування клієнтів.

«Ми не впроваджуємо інновації заради інновацій. Ми впроваджуємо інновації, щоб ми могли створювати нові продукти для вирішення бізнес-завдань наших клієнтів, на які ще немає відповіді. Ми впроваджуємо інновації, щоб знайти нові способи допомогти їм стримати зростання вартості ризику». 

Джерело: Форіншурер