Перестраховий бізнес Swiss Re буде розділено на P&C та L&H перестрахування

Swiss Re оголосила про плани оптимізувати свою організаційну структуру. Реорганізація, спрямована на спрощення структур, підвищення ефективності та обслуговування клієнтів, пройде до 3 квітня 2023 року за умови схвалення регуляторних органів.

Поточний бізнес-підрозділ перестрахування буде розділено на P&C Re та L&H Re, кожний з яких матиме повні повноваження щодо відповідних процесів андеррайтингу та управління претензіями.

Урс Берчі, головний виконавчий директор з перестрахування EMEA, очолить P&C Re, а Пол Мюррей, генеральний директор з перестрахування Asia Pacific, очолить L&H Re.

Мозес Оджейсехоба, який на даний момент є генеральним директором блоку перестрахування, перейме на себе керівництво Global Clients & Solutions, йдеться у звіті Global Reinsurance Market Challenging Renewals. Цей бізнес-підрозділ складатиметься з команд управління клієнтами, які обслуговуватимуть клієнтів Swiss Re у сфері перестрахування, рішення для державного сектору, iptiQ та рішення для перестрахування.

Corporate Solutions продовжує працювати як бізнес-підрозділ під керівництвом Андреаса Бергера. Відповідальність головного спеціаліста з андеррайтингу Групи буде перерозподілено, головним чином, до P&C Re та L&H Re, а також до відділу управління ризиками Групи, щоб і надалі зосереджуватися на досконалості андеррайтингу.

Завдання регіональних президентів буде перерозподілено, оскільки їх ролі більше не будуть існувати в новому складі. Реорганізація не змінить спосіб звітування Swiss Re про свої фінансові результати зовнішнім. 

Джерело: Форіншурер