Іншуртех Akur8 продовжує експансію на ринку P&C страхування у США

Insurtech Akur8 оголосив, що компанія взаємного страхування P&C IMT Insurance вибрала рішення для моделювання ризиків і тарифів, щоб підвищити складність ціноутворення та створити надійну структуру ціноутворення, пише Beinsure.

"Це партнерство демонструє актуальність Akur8 для регіональних страхових компаній на ринку взаємного страхування", вважає Семюель Фалман, генеральний директор Akur8.

Akur8 продовжує своє зростання на ринку особистого та комерційного страхування в США. Страхове рішення, розроблене спеціально для страховиків, покращує процеси ціноутворення за допомогою власної технології машинного навчання. Основні переваги страхового ринку P&C включають прискорене створення моделі, прозорі результати GLM і андеррайтинг на основі даних.

IMT Insurance пропонує широку лінійку продуктів особистого та комерційного страхування. Як регіональна спільна компанія Середнього Заходу, відносини, побудовані з незалежними страховими агентами та страхувальниками, є ключовими для успіху компанії.

"Партнерство з Akur8 дозволить команді андеррайтерів визначати кращі цінові рішення та збільшити внутрішню зацікавленість наших партнерів", каже Брайан Нейцель, віце-президент з досліджень і розвитку IMT Insurance.

Платформа Akur8 зменшує упередженість під час процесу моделювання, підвищує складність ціноутворення, модернізує процеси та створює надійну структуру моделювання з вбудованими практиками для статистичного аналізу. Це дозволяє страховикам визначати скориговані та точні тарифи відповідно до їх бізнес-стратегії, одночасно суттєво впливаючи на бізнес і зберігаючи абсолютний контроль над створеними моделями, як того вимагають державні регулятори.

Akur8 завершив раунд фінансування серії B у розмірі 30 мільйонів доларів. Загальний обсяг фінансування становить 42 мільйони доларів. Раунд призначений для підтримки міжнародної експансії. 

Джерело: Форіншурер