Кібер іншуртех Coinnect увійшов до інноваційної програми акселератору Plug and Play

Кібер іншуртех Coinnect увійшов до шорт-листа інноваційної програми Plug and Play Insurtech - провідної платформи, яка пропонує стартапам доступ до великої мережі корпорацій, інвесторів і менторів.

Програма акселератора є дуже вибірковою, до участі відбирають лише найперспективніші та інноваційні стартапи.

Участь Coinnect у програмі як передового постачальника рішень у галузі кіберстрахування є чудовою можливістю для компанії співпрацювати з іншими вибраними учасниками щодо ініціатив, пов’язаних із страхуванням, що ще більше зміцнить її позицію як ключового гравця у сфері кіберстрахування.

За останні кілька років кіберстраховий ринок значно зріс, і очікується, що ця тенденція збережеться. Зростання кіберзагроз збільшило попит на страхові продукти, які забезпечують покриття від кібератак, витоку даних та інших цифрових ризиків.

Згідно зі звітом Allied Market Research, очікується, що глобальний ринок кіберстрахування досягне 28,6 мільярдів доларів до 2026 року, зростаючи на 28,3% CAGR з 2019 по 2026 рік.

Coinnect має унікальні можливості, щоб отримати вигоду від цього зростання завдяки своїм передовим рішенням кіберстрахування, розробленим для інтеграції зі страховими полісами страховиків.

Рішення компанії пропонуються в партнерстві з брокерами, експертами з оцінки збитків, страховиками та перестраховиками, забезпечуючи клієнтам найкращий захист від кіберзагроз.

Іншуртех пропонує хмарні платформи, API, а також дані й послуги кіберрозвідки для полегшення оцінки ризиків, пом’якшення та реагування на них для страхових і перестрахових компаній, брокерів, MGA і регулювачів збитків, які займаються кіберризиками клієнтів.

Використовуючи унікальну платформу кіберрозвідки, дані та методологію, Coinnect надає цінну інформацію та технічні докази для страхової галузі, забезпечуючи точну оцінку та пом’якшення кіберризиків.

Штаб-квартира Coinnect розташована в Швейцарії та співпрацює з партнерами по всій Європі, зокрема з деякими провідними світовими брокерами, експертами з оцінки збитків і страховими компаніями, що надає передові рішення та практичний технічний досвід у сфері проактивного зменшення ризиків, кіберпретензій і програм-вимагачів.

Джерело: Форіншурер