Іншуртех YellowBird закрив початковий раунд фінансування на $5 млн

YellowBird, технологічна платформа EHS та управління ризиками, оголосила про завершення початкового раунду фінансування в розмірі 5 мільйонів доларів.

Раунд фінансування очолили Rebalance Capital і Manifold Group, до них приєдналися QBE, Nationwide's Venture Capital team, Plug and Play, Cameron Ventures та інші інвестори.

Це фінансування допоможе YellowBird продовжити зростання, і далі інвестувати в будівельні технології та прискорити свою стратегію залучення клієнтів і ринку.

"Фінансування забезпечить розвиток технологій платформи, зокрема штучного інтелекту, відстеження продуктивності та ефективності доставки, а також запровадить можливості підвищення кваліфікації для наших професіоналів, - зазначив Майкл Залле, засновник і генеральний директор YellowBird.

YellowBird планує найняти членів команди інженерів, щоб продовжити розробку передових технологій, розширити команду обслуговування клієнтів, щоб підвищити їх задоволеність і інвестувати в продажі та маркетинг.

YellowBird експоненціально виріс за останні два роки, отримавши робочі місця в 42 штатах. YellowBird два роки поспіль досягла удвічі більшого прибутку та зростання поставок у порівнянні з аналогічним періодом минулого року за допомогою професійних спеціалістів з питань навколишнього середовища, здоров’я та безпеки (EHS).

Список клієнтів YellowBird включає компанії зі списку Fortune 100, включаючи страховиків Nationwide і QBE Insurance, а також основні бренди у виробництві, будівництві та енергетиці. Фахівці з охорони праці та управління ризиками, які працюють на платформі YellowBird, заробляють у середньому 75 доларів на годину.

Згідно з даними Бюро статистики праці США, кожну 101 хвилину відбувається смерть, пов’язана з травмами на виробництві, інцидентами та нещасними випадками. Окрім вартості людських життів, вартість травм, пов’язаних з виробництвом, у 2021 році склала 167 мільярдів доларів, згідно з даними Національної ради безпеки.

Переваги належного управління EHS можуть бути значними, як з точки зору фінансової економії, так і нефінансових вигод, і можуть сприяти довгостроковій стійкості бізнесу чи галузі. 

Джерело: Beinsure