Іншуртех Concirrus розпочав партнерство з постачальником даних і аналітики Percipience

Постачальник страхових даних і аналітики Percipience та іншуртех Concirrus оголосили про партнерство, спрямоване на розширення можливостей технології штучного інтелекту та аналітики даних для страховиків.

Партнерство поєднує комплексні страхові дані та аналітичну платформу Percipience з великими даними та можливостями машинного навчання Concirrus, щоб надати ще більш переконливу цінну пропозицію для страхових організацій.

Більшості страховиків важко отримати цінність від даних, прихованих у всіх їхніх програмах, каже Брюс Бруссард-молодший, керуючий директор Percipience. "Data Magnifier дозволяє страховикам контролювати свої дані, створюючи повну платформу даних і надаючи інформацію про бізнес".

Percipience пропонує єдине рішення для страхових даних, доступне на всіх основних хмарних платформах і платформах, включаючи AWS, Microsoft Azure, Google Cloud і Snowflake.

Платформа отримує доступ до різноманітних наборів даних і інтерпретує їх, поєднуючи з даними про подання, історичною інформацією про претензії, щоб виявити проблеми у врегулюванні.

Результати дозволяють страховикам і брокерам точніше кількісно оцінювати ризик, а також зменшувати збитки та збільшувати прибутки. 

Джерело: Форіншурер