У структурах американського страховика MetLife відбулись зміни топ-менеджменту

MetLife, одна з провідних світових компаній страхування життя, зробила кілька змін у керівництві компаній групи. Страховик оголосив, що Стівен Дж. Гуларт, головний інвестиційний директор і президент MetLife Investment Management, піде на пенсію 31 серпня відповідно до політики виходу на пенсію у віці 65 років, пише Beinsure Media.

Фінансовий директор MetLife Джон МакКалліон очолить MetLife Investment Management (MIM), інституційний бізнес MetLife з управління активами. МакКалліон обіймає посаду фінансового директора MetLife з 2018 року. Раніше він обіймав посаду казначея в ролі регіонального та бізнес-фінансового директора та керівника відділу зв’язків з інвесторами.

MetLife також проводить внутрішній і зовнішній пошук президента MIM, який буде підпорядковуватися МакКалліону та керуватиме інституційним бізнесом з управління активами.

Керівник відділу ризиків MetLife Марлен Дебель очолить MetLife Insurance Investments, а Ремі Тадрос, регіональний президент MetLife у США, очолить MetLife Holdings (MLH).

Кожне з цих призначень набирає чинності з 1 вересня 2023 року.

У 2019 році Дебель був призначений на посаду головного спеціаліста з ризиків після того, як раніше очолював бізнес MetLife Retirement & Income Solutions, обіймав посаду фінансового директора США та приєднався до компанії в 2011 році.

Крім того, Гуларт приєднався до MetLife у 2006 році та був призначений головним інвестиційним директором у 2011 році. У 2012 році він очолив запуск інституційного бізнесу управління активами MIM.

«Я хочу привітати Стіва з виходом на пенсію та подякувати йому за численні внески, які допомогли MetLife виконати свої обіцянки клієнтам і створити провідного інституційного менеджера активів. Стів зіграв важливу роль у розробці стратегії нашої компанії та в прогресі, якого ми досягли у виконанні наших зобов’язань», – сказав президент і головний виконавчий директор MetLife Мішель Халаф..

MetLife також підтвердила, що Чак Скаллі продовжуватиме керувати інвестиційною стратегією для загального рахунку MetLife, обіймаючи посаду головного інвестиційного директора MetLife Insurance Investments, де він звітуватиме Дебелу. 

Джерело: Форіншурер