Гонконгський іншуртех OneDegree розширив фінансування Серії B до $55 млн

Гонконгська іншуртех компанія OneDegree забезпечила додаткові $27 млн фінансування в рамках серії B, підвищивши загальну суму раунду до $55 млн.

Два роки тому стартап отримав частину першого траншу фінанування Серії B у розмірі $28 млн.

Компанія, найбільш відома страхуванням домашніх тварин і житла, каже, що збір коштів відбувається завдяки значному зростанню доходів у всіх бізнес-підрозділах, а також лідируючим на ринку інноваціям у страхуванні цифрових активів і генеративним іншуртех-рішенням на основі штучного інтелекту.

"Щомісячний прибуток OneDegree зріс учетверо завдяки значному органічному зростанню продуктів прямого споживання (D2C), включаючи страхування домашніх тварин, пожежі, житло та медичне страхування", каже Елвін Квок, співзасновник і генеральний директор OneDegree Group.

Зростаюча компанія також покращила свої показники збитковості приблизно на 40%, заявивши, що має чіткий план досягнення прибутковості до кінця наступного року.

У квітні 2022 року компанія уклала партнерство з перестраховиком Munich Re для запуску OneInfinity, прямого страховика цифрових активів, який відображає зростання популярності криптовалют та NFT.

OneDegree використає нове фінансування, щоб розширити свою лінійку страхових продуктів, розширивши її на нові види страхування та подвоївши кількість D2C-продуктів (цифрові послуги для клієнтів).

"Завдяки інтеграції Azure OpenAI від Microsoft у наші рішення IXT і Cymetrics ми формуємо майбутнє страхової галузі", зазначив Алекс Леунг, співзасновник OneDegree.

Завдяки інноваціям і співпраці з глобальними страховими партнерами стартап продовжить працювати над розширенням можливостей як традиційних, так і цифрових страховиків. 

Джерело: Форіншурер / Beinsure