Jaguar Land Rover та Allianz оголосили про запуск програми вбудованого страхування Simply Drive

Jaguar Land Rover та Allianz Partners оголосили про запуск вбудованої програми страхування, щоб покращити досвід покупок для клієнтів Range Rover, Defender, Discovery та Jaguar по всій Європі, пише Beinsure.

Послуга Simply Drive буде доступна для всіх нових автомобілів, пропонуючи клієнтам зручність негайного та безкоштовного страхового покриття на перший місяць володіння, що робить їхню покупку швидшою та легшою.

Ця послуга є першим продуктом нового довгострокового партнерства JLR з Allianz Partners, посередника у сфері страхування та допомоги між компаніями та споживачами.

Протягом наступного року пропозиція страхування буде доступна на 8 європейських страхових ринках і втілює сучасний досвід покупки для клієнтів Range Rover, Defender, Discovery та Jaguar.

Simply Drive створила інноваційне мобільне рішення, яке пропонує клієнтам зручність і гарантію страхового покриття з першого моменту, коли вони купують свій новий транспортний засіб. "Ця програма знаменує собою початок довгострокового партнерства з JLR, спрямоване на надання клієнтам нових цифрових та інноваційних рішень", зазначив Жан-Марк Пайхол, член правління та керівник відділу глобальних стратегічних партнерств Allianz Partners.

Послуга Simply Drive запрацювала в Німеччині у липні, а протягом наступного року буде запущена в Австрії, Бельгії, Франції, Італії, Португалії та Іспанії.

Продукт буде інтегрований у процес купівлі автомобіля для клієнтів Range Rover, Defender, Discovery та Jaguar. Програма реалізована за допомогою технології, розробленої Simplesurance, як ключової основи стратегії платформи Allianz, щоб забезпечити бездоганну інтеграцію страхових продуктів на різних ринках.  

Джерело: Форіншурер