System Sync1 Systems інтегрує автоматизований кредитний андеррайтинг іншуртеха Zest AI

Sync1 Systems, хмарна система надання кредитів, інтегрує автоматизований кредитний андеррайтинг за допомогою штучного інтелекту за допомогою технології іншуртеха Zest AI.

Ця інтеграція надасть кредитним спілкам, які співпрацюють із Sync1 Systems, пише Beinsure, доступ до технології автоматизованого прийняття рішень Zest AI, що базується на більш точних даних про кредитування.

За словами Стіва Мелоні, генерального директора Sync1 Systems, нова інтеграція дає змогу кредитним спілкам безперешкодно використовувати автоматизований андеррайтинг за допомогою штучного інтелекту та приймати кращі кредитні рішення без суттєвих змін у своїх поточних технологічних практиках.

Потужність автоматизації Zest AI також дає можливість відстежувати зміни ринкових умов і швидко реагувати на них, забезпечуючи гнучкість і ефективність кредитних спілок під час коливань економічної ситуації.

«Надання кредиторам можливості ефективного автоматизованого прийняття рішень означає, що більше позичальників мають швидший доступ до кредиту, що завжди було нашим головним пріоритетом», — каже Хосе Валентін, керівник відділу корпоративного розвитку Zest AI.

Автоматизований андеррайтинг забезпечує глибоке розуміння та точний кредитний аналіз для більшої кількості позичальників. Якщо ці дані застосувати до алгоритмів упередженого машинного навчання Zest AI, кредитори можуть побачити середнє збільшення схвалень на 25%, не збільшуючи свою толерантність до ризику.

Збільшення кількості схвалень досягає приблизно 40%, якщо в аналізі визначено демографічні показники конкретного захищеного класу.

Zest AI — технологічна компанія, яка прагне зробити прозорі кредити доступними для всіх. З 2009 року іншуртех співпрацює з фінансовими установами, щоб надавати їхнім позичальникам кредитні рішення на основі ШІ.

Джерело: Форіншурер / Beinsure