Allianz об'єднує підрозділи комерційного та P&C страхування у компанію «Allianz Commercial»

Allianz Global Corporate & Specialty (AGCS) разом із бізнесом комерційного страхування компаній Allianz Property & Casualty (P&C) почнуть працювати під брендом «Allianz Commercial» як єдиний бізнес, що пропонує страхові рішення для середнього бізнесу, великих підприємств і спеціалізованих ризиків.

AGCS, як глобальний страховик, і комерційні підприємства Allianz на таких ринках, як Австралія, Франція, Німеччина та Великобританія, офіційно приймуть нову назву Allianz Commercial, тоді як інші країни перейдуть на нову інтегровану модель і торгову ідентифікацію в найближчі місяці, зазначив Кріс Таунсенд, член правління Allianz SE. "Завдяки Allianz Commercial ми можемо обслуговувати більш повний, більш динамічний діапазон клієнтів під новою уніфікованою назвою".

Allianz Commercial також переходить до нової структури з 11 новими регіонами, яка об’єднує поточні шість регіональних підрозділів AGCS з національними комерційними підрозділами Allianz.

Кожен регіон очолює один комерційний керуючий директор, який представляє інтегрований бізнес Allianz Commercial клієнтам і партнерам-дистриб’юторам із більш послідовним підходом до торгівлі та ширшим набором рішень.

Ці регіони розроблено з урахуванням характеристик ринку, брокерської та дистриб’юторської практики, а також географічної близькості.

Нова регіональна структура забезпечує Allianz єдиний бренд на усіх основних комерційних ринках у всьому світі.

Як було оголошено раніше, Йоахім Мюллер очолить Allianz Commercial у рамках своїх обов’язків генерального директора AGCS SE. З точки зору регулювання та ліцензування, а також для забезпечення безперервності на місцевому рівні юридичні назви компаній AGCS і різних підрозділів Allianz P&C, таких як Allianz Versicherungs-AG або Allianz France, залишаться.

Так само кожен страховик збереже свій існуючий рейтинг фінансової стійкості. У 2022 році інтегрований бізнес Allianz Commercial отримав понад 19 мільярдів євро валової премії у всьому світі.

Allianz Commercial обслуговуватиме широкий спектр клієнтів, починаючи від глобальних транснаціональних корпорацій і закінчуючи сімейними та середніми підприємствами, які є основою економіки багатьох країн, а також унікальними та складними ризиками, такими як офшорні вітряні парки, судноплавні чи авіаційні флоти або голлівудські фільми.  

Джерело: Форіншурер