Іншуртех INSHUR запустив страхування водіїв у партнерстві з Uber

Платформа страхування INSHUR запустила страхування водіїв-таксистів у партнерстві з Uber.

Ця новина є черговою віхою в історії зростання стартапу після придбання компанією American Business Insurance Services (ABI) у квітні. Завдяки ABI та новим можливостям, створеним за останні 40 років, INSHUR може ефективно масштабувати свої інноваційні страхові продукти на ринку США.

"Здатність водіїв і кур’єрів отримати доступ до страхового покриття, є надзвичайно важливою в сучасній економіці", кажуть в компанії. Б"ізнес INSHUR у США та Європі завжди зосереджувався на стилі життя водія завдяки глибокому розумінню та використанню даних, страхування та технологій для економіки водіїв на вимогу".

Запуск нового продукту підтримується стратегічним партнерством INSHUR і Uber. З 2018 року INSHUR і Uber співпрацюють, щоб забезпечити інтеграцію інноваційних технологічних рішень, щоб надавати страхові продукти для водіїв.

У партнерстві з Uber INSHUR планує розширити свій бізнес із водіями за допомогою вбудованої технології страхування. Розширення в США стало можливим завдяки масштабованій модульній платформі INSHUR, яка дозволяє їй швидко виходити на нові ринки, позиціонуючи INSHUR як лідера у сфері вбудованих страхових рішень для глобальної економіки на вимогу.

Заснована в 2016 році з офісами в США, Великобританії та Нідерландах, INSHUR надає вбудовані страхові рішення та інтеграцію додаткових технологій для постачальників цифрових платформ, таких як Uber і Amazon.

Завдяки своїм можливостям андеррайтингу та обробці претензій INSHUR пропонує персоналізований набір продуктів, який захищає водіїв-перевізників, забезпечуючи гнучке покриття та захист, який адаптується до роботи.

Джерело: Форіншурер