Insurtech Safely залучив $8 млн на розвиток платформи страхування орендної нерухомості

Insurtech Safely отримав інвестиції у розмірі 8 мільйонів доларівю Раунд фінансування очолила Highgate Technology Ventures за участі LAGO Innovation Fund.

На сьогодні Safely залучила 16 мільйонів доларів фінансування разом із додатковими 4,5 мільйонами доларів у вигляді венчурного боргу.

Стартап, заснований в 2013 році, спеціалізується на програмах страхування та безпеки, спеціально розроблених для власників орендних будинків та менеджерів нерухомості. Страхові поліси розширюють охоплення тілесних ушкоджень і збитків як майна, так і споруд.

На додаток до страхових послуг, компанія проводить ретельний відбір гостей-орендарів шляхом перехресних посилань на державні записи, кримінальні бази даних та інші списки спостереження.

Комплексні рішення Safely інтегровані з понад 30 системами управління майном. Ця автоматизація сприяє ефективному поєднанню страхових послуг і процесів перевірки, оптимізуючи операції для зацікавлених сторін оренди на відпочинок.

Ця інвестиція дозволить Safely більше розширити географію послуг страхування орендної нерухомості.

"Місія Safely полягає в тому, щоб захистити домовласників, коли вони орендують свої будинки на Airbnb, Vrbo та Booking", каже Ендрю Бейт, засновник і генеральний директор Safely. "Ми створили нашу страхово-технічну інфраструктуру до COVID і змогли скористатися швидким зростанням ринків короткострокової оренди житла. Більшу частину цього року ми витратили на створення власної страхової платформи як Lloyd’s of London Coverholder, що дає нам доступ до більш ніж 80 країн. І ми обробляємо всі наші претензії власними силами і тепер виплачуємо 90% претензій за три робочі дні".

Safely головним чином зосереджена на масштабуванні своєї діяльності, включаючи експансію в Європі. Маючи лише 1% частки ринку в США, Safely має унікальні можливості для глобального розширення.  

Джерело: Форіншурер / Beinsure