AI-insurtech Reserv закрив раунд Серії A на $20 млн на чолі з Altai Ventures та Bain Capital

Reserv, стартап з обробки страхових претензій на основі штучного інтелекту, закрив раунд фінансування серії A на суму 20 мільйонів доларів для розширення своїх генеративних інструментів аналізу даних претензій штучного інтелекту, передає Beinsure.

Reserv допомагає керуючим генеральним агентам (MGA) і страховим компаніям покращити обробку претензій і підвищити доступність даних для підвищення ефективності та точності.

Раунд фінансування спільно очолили Altai Ventures та Bain Capital Ventures (BCV) за участю 8VC, Outpost Ventures, Convex Group, AXIS Capital, Anthemis Ventures і Arch Capital Group.

Завдяки Reserv клієнти спостерігають суттєве скорочення у 1,6-2,6 рази тривалості циклу врегулювання збитків по майну та авто, і це фінансування дозволить компанії поширити ці результати на додаткових клієнтів.

Минулого року компанія збільшила ARR більш ніж у 50 разів, зробивши важливу інформацію про претензії доступною в режимі реального часу за допомогою кількох генеративних інструментів штучного інтелекту, створених на основі великої мовної моделі (LLM), які подають автоматизовані робочі процеси.

Reserv забезпечує перевагу даних для MGA завдяки файлам претензій, які використовують статистику, згенеровану штучним інтелектом, яка попереджає керівників відділів вругулювання та андеррайтерів про аномалії одразу після їх виявлення.

Іншуртех дозволяє найкращим талантам у галузі зосередитися на клієнтському досвіді, одночасно використовуючи штучний інтелект для забезпечення послідовної та масштабованої організації.

Відділ TPA компанії Reserv розгорнув автоматизовану технологію перенесення, яка синхронізує історичні претензії та претензії, автоматизовану генерацію бордеро та аналітику, а також настроювані робочі процеси процесів, що дозволяє страховикам швидко запускати та повторювати процеси. Найкращі у своєму класі філософії обробки претензій і команди з коригування допомагають технології, щоб забезпечити неперевершену взаємодію з клієнтами та видимість.

Страховики використовують технологічну платформу Reserv як SaaS-інструмент для надання дієвих рекомендацій щодо обробки аномалій даних за допомогою технології LLM від Reserv у поєднанні з основою повної моделі даних претензій.

Маючи понад 70 співробітників у США та Великобританії, Reserv представляють майже всі сфери діяльності, пов’язані з нерухомістю та нещасними випадками, включаючи комерційні автомобілі, власників бізнесу, загальну відповідальність, професійні лінії, медичну помилку тощо. Reserv має ліцензію та діє в США та Британії для всіх непрацюючих майнових претензій та позовів про компенсацію. 

Джерело: Форіншурер / Beinsure