Іншуртех BeSafe Group залучив 1,2 млн євро для прискорення розвитку технологічних і страхових послуг в ЄС

Італійська іншуртех компанія BeSafe Group залучила від інвесторів 1,2 млн євро для прискорення розвитку технологічних і страхових послуг для європейського туризму, цілісно поєднуючи страхові технології з туристичними технологіями.

Цей раунд сприятиме зростанню BeSafe, а також прискорить його експансію в Європі. Після першого запуску в Італії стартап тепер в Іспанії та Португалії; BeSafe Rate готовий також до впровадження у Франції, Австрії та Греції.

Раунд був проінвестований CDP Venture Capital Sgr через свій Acceleration Fund та Prana Ventures SICAF.

Нове фінансування інвесторів було отримано після зростання стартапу після перших інвестицій в 2021 році (приблизно 500 тис. євро) за участю CDP Venture Capital Sgr та LVenture Group. Перший зовнішній раунд також включав низку бізнес-ангелів.

Послуги BeSafe збільшують кількість прямих бронювань, полегшують передоплату та пропонують гостям нові страхові послуги, вирішуючи проблему, з якою стикалися мандрівники; це бронювання та оплата поїздки та страх втратити гроші у разі скасування туристичної подорожі.

"BeSafe Rate був створений саме для того, щоб усунути це занепокоєння, водночас надаючи структурам розміщення гарантію оплати завдяки тарифу з включеною страховкою від скасування", кажуть в компанії.

Якщо вибрано BeSafe Rate, саме страхова компанія повертає кошти гостю у разі скасування, а структура розміщення звільняється від цього тягаря відшкодування, тому її доходи гарантовані у разі скасування бронювання.

Серед багатьох стартапів, проаналізованих останніми місяцями в індустрії Traveltech, BeSafe вирішує проблему як для власників готелів, так і для мандрівників простим способом за допомогою масштабованого рішення, каже Леонардо Сароні, партнер Prana Ventures.

Алессандро Бартолуччі, генеральний директор і співзасновник BeSafe Group, прокоментував: «Наші рішення Insurtech і Fintech відповідають реальним потребам сервісів розміщення туристів: це підтверджується тим фактом, що понад 1300 італійських об’єктів вибрали нас, включаючи групи готелів, такі як Best Western, Voihotels з групи Alpitour, Club Esse Hotels & Resorts, Arbatax Park Sardinia Resort, Acanfora Hotels & Resorts, Felix Hotels, Affitti Brevi та понад 150 000 туристів подорожували. Було забезпечено 42 тис. застрахованих бронювань".

Разом із тарифом BeSafe Rate, який є передоплаченим тарифом із включеною страховкою подорожей і повністю інтегрований з усім основним програмним забезпеченням для бронювання готелів, Група також представила BeSafe Pay - PSD2-сумісний платіжний шлюз для гостинності, який автоматизує керування бронюванням готелів з акцентом на захист даних і економію коштів.

Таким чином, іншуртех надає повний набір цифрових рішень, які захищають мандрівників без додаткових витрат для них, і водночас захищають прибутки від розміщення.

Два продукти BeSafe Rate «застрахований тариф» і BeSafe Pay «шлюз майбутнього» тепер включені в BeSafe Suite — комплексне рішення, розроблене для індустрії гостинності.  

Джерело: Фориншурер / Beinsure