SaaS-іншуртех Allium Data закрив початковий раунд фінансування на $750 тис.

Стартап Allium Data закрив початковий раунд фінансування в розмірі 750 тис. доларів під керівництвом Markd, венчурного фонду, орієнтованого на страхування та іншуртех, пише Beinsure Media.

Іншуртех використає інвестиції на розвиток SaaS-платформи збору даних і аналітики в страхуванні.

Allium, заснована в 2022 році, є платформною компанією з кількома продуктами, які зараз представлені на ринку. Продукт аналітики даних Allium є унікальним у своїй здатності отримувати та оцифровувати договори страхування та клієнтські дані. Проаналізувавши майже 40 000 полісів і премій на 10 мільярдів доларів, агенти, брокери та страховики можуть використовувати цю інформацію для кращого аналізу потенційних клієнтів, оцінки цінового ризику та аналізу страхового ринку.

Розширюючи основний продукт, Allium представив технологію для автоматичного аналізу та структурування страхових даних. "Ця розробка знаменує собою кінець ери, коли агенти були обтяжені ручним введенням даних полісів або котирувань", кажуть в компанії.

Завдяки машинному навчанню (ML) і генеративному штучному інтелекту (AI) цей продукт був розроблений, щоб розширити можливості страхових брокерів шляхом спрощення процесу адміністрування клієнтів.

Майкл Рост, генеральний директор Allium — досвідчений страховий юрист із досвідом роботи, який знайшов можливість допомагати страховим агентам, брокерам, страховикам і страхувальникам. Він використовує дані, які базуються на сучасних технологіях.

Цей раунд фінансування сприятиме зростанню Allium і стратегії виходу на ринок для всіх продуктів платформи. Недавні досягнення в галузі генеративного штучного інтелекту створили унікальний момент для перших користувачів технологій, щоб скористатися цим.

Allium Data прагне змінити індустрію аналітики даних у страхуванні, створюючи нові продукти, які вирішують проблеми прозорості даних, їх інтеграції та аналітики. 

Джерело: Форіншурер