Іншуртех Cowbell отримав $25 млн на розвиток платформи кіберстрахування

Cowbell, компанія з кіберстрахування для малих і середніх підприємств, оголосила про нове фінансування на 25 мільйонів доларів під керівництвом Prosperity7 Ventures за участю інших нових і існуючих інвесторів.

На сьогодні іншуртех Cowbell отримав фінансування на $148 млн. У 2023 році компанія продовжувала нарощувати свою клієнтську базу на 49% порівняно з попереднім роком, а коефіцієнт збитків у 2022 році становив 43%.

"Завдяки цій новій інвестиції ми поглибимо свою увагу на обслуговуванні обраних нами ринків у США та Великобританії", повідомив Джек Кудейл, засновник і генеральний директор компанії Cowbell.

Згідно з нещодавнім дослідженням, 72% малих і середніх підприємств без кіберстрахування стверджують, що масштабна кібератака може знищити їхній бізнес.

Cowbell скорочує розрив у страхуванні для цього критично важливого ринку, досягнувши 2,5-кратного зростання премій у 2022 році, щоб застрахувати МСП від нових кіберзагроз.

Статап розширив свою географію, нещодавно розпочавши діяльність на ринку Великобританії з Prime One для британських малих і середніх підприємств.

Вертикально інтегрована технологічна платформа Cowbell використовує підхід на основі штучного інтелекту та постійний моніторинг пулу ризиків, який зараз включає 38 мільйонів компаній у США та Великобританії.

Потреба малих і середніх підприємств посилити свою кібербезпеку за допомогою надійного полісу кіберстрахування ніколи не була такою великою, оскільки все більше й більше суб’єктів загрози націлюються на цей ринок.

З моменту свого заснування Cowbell 365, програма ризик-інжинірингу та управління претензіями, запобігла шахрайським платежам у понад 74% випадків, а коли потрібно сплатити викуп кіберзлочинцям, то він зменшується в середньому до 26% від початкової вимоги.

"Економічні збитки від кіберзлочинності до 2027 року досягнуть 24 трлн доларів, що ще більше прискорить впровадження кіберстрахування та зростання", зазначає Кріс Чжун, директор з інвестицій Prosperity7 Ventures.

Партнерами з перестрахування Cowbell є понад 20 відомих перестраховиків у всьому світі. Його підхід до оцінки кіберризиків і надання індивідуального, гнучкого покриття є основою його роботи в галузі.

У 2023 році компанія просунула свою багатоканальну стратегію, що відрізняє її модель дистрибуції від найближчих конкурентів, збільшивши об’єднані роздрібні брокерські та вбудовані страхові канали продажів кіберстрахування на 14% за останні 12 місяців.

Джерело: Форіншурер / Beinsure