Lloyd's оголосив про зміни у складі ради

Lloyd's оголосив про зміни у складі ради після виборів, проведених для заповнення чотирьох посад. Рада Lloyd's складається з 15 членів, поділених на 6 обраних членів (3 робочих і 3 зовнішніх), 3 керівників (генеральний директор, фінансовий директор, директор з ринків) і 6 призначених членів.

  • Шон Макговерн (представник AXA XL Syndicate Limited) був обраний «зовнішнім корпоративним» членом Ради;
  • Маркуса Джонсона було обрано без заперечень як «особового зовнішнього» члена Ради;
  • Після завершення голосування для робочих членів Ендрю Брукс і Вікі Картер були переобрані робочими членами Ради. Вони також продовжуватимуть виконувати обов’язки заступників голови ради.
  • Усі нові терміни повноважень почнуться 1 грудня 2023 року.

Шон Макговерн, генеральний директор, UK & Lloyd's, AXA XL, працює на ринку Lloyd's майже 13 років, включаючи декілька посад у Lloyd's як генеральний юрисконсульт, головний спеціаліст з ризиків, член ради з франчайзингу та директор Північної Америки. Крім своєї виконавчої ролі, Шон зараз є директором LMA, членом консультативної групи Lloyd's Technology & Transformation Advisory Group і головою LMG.

Маркус Джонсон вперше був обраний членом Lloyd's у 1983 році, а зараз є заступником голови та директором Kirly Group Holdings і головою ALM.

Шон Макговерн замінить Карен Грін (представник керуючої агенції Asta), а Маркус Джонсон замінить Джеффрі Барратта (представник Nameco 1249), які обидва підуть у відставку 30 листопада 2023 року після 9 і 7 років відповідно відданого внеску в Раду Lloyd's.

Джерело: Форіншурер / Beinsure