MetLife запускає страхову платформу MetLife Xcelerator на базі штучного інтелекту

Глобальний страховик життя MetLife оголосив про запуск MetLife Xcelerator.Нова платформа дозволяє діловим партнерам, таким як банки, фінансові установи, роздрібні торговці, постачальники медичних послуг і комунальні компанії, інтегрувати страхові рішення у свої продукти.

MetLife Xcelerator пропонує партнерам-дистриб'юторам новий шлях для підвищення цінності для своїх клієнтів і отримання додаткових доходів.

Завдяки інтеграції вбудованого страхування життя у свої основні продукти партнери можуть запропонувати комплексне рішення, яке відповідає стилю життя клієнтів, задовольняючи як їхні фінансові потреби, так і вимоги щодо захисту за допомогою зручної покупки. Крім того, партнери можуть отримати переваги від глобального досвіду MetLife і надійної репутації провідного бренду в усьому регіоні.

«У цьому швидко мінливому світі, де потреби клієнтів постійно змінюються, MetLife Xcelerator пропонує швидкий і легкий доступ до простих і безпечних рішень щодо страхового захисту та економії», — каже Ерік Кларфейн, регіональний президент MetLife в Латинській Америці. «MetLife Xcelerator поєднує в собі штучний інтелект та інші революційні технології, які дозволяють нашим партнерам пропонувати своїм клієнтам доступ до простого, безпроблемного та повністю цифрового досвіду страхування. У MetLife ми вважаємо, що інновації — це не лише створення нових продуктів і послуг».

Згідно з повідомленнями, MetLife Xcelerator є важливою віхою в цифровій еволюції MetLife, поєднуючи 155 років глобального досвіду з інноваційними можливостями іншуртеха Klimber, який зосереджений на розробці вбудованих екосистем цифрового страхування.

«Ми знайшли ідеального стратегічного партнера в MetLife, який доповнює наше природне бажання продовжувати інновації з новими технологіями та спільно створювати простий, безпечний доступ до страхових рішень», — говорить Хуліан Берсано, генеральний директор і засновник Klimber.

«Йдеться про зміну способу взаємодії клієнтів із нами та зустрічі з ними там, де вони є. MetLife Xcelerator пропонує можливості для спільного створення та інновацій у великому масштабі, щоб безперешкодно надавати доступ і страхові рішення більшій кількості клієнтів», зазначив Ерік Кларфейн. 

Джерело: Форіншурер