Іншуртехи Hyperexponential та Akur8 інтегрують можливості аналізу андеррайтингу для страховиків

Інтелектуальна платформа для страховиків Hyperexponential та AI іншуртех Akur8 оголосили про нове партнерство, яке об’єднає їхні можливості аналізу цінових рішень (PDI), щоб запропонувати страховикам автоматизовану систему, керовану даними, для точного встановлення цін на комерційні та спеціальні страхові продукти.

Рішення, які приймають страховики, стимулюють інновації та дають змогу суспільству вдосконалювати свої бізнес-процеси. Hyperexponential створила платформу аналізу цінових рішень для страховиків, hx Renew.

Партнерство дозволить страховикам легко інтегрувати рейтингові коефіцієнти, відкалібровані в Akur8, у моделі ціноутворення, створені в hx Renew, де коефіцієнт коригується на основі додаткових даних та інформації андеррайтерів.

Потім дані про рішення щодо визначення тарифів можна отримати з hx Renew, інтегрувати з даними про страхові виплати та надіслати назад до бази Akur8 для повторного калібрування коефіцієнта рейтингу.

Завдяки базі даних від hx Renew та інших основних систем до Akur8 можна створити тісний зв’язок між виплаченими страховими відшкодуваннями, гарантованими ризиками та точністю факторів рейтингу.

Використовуючи запатентовану технологію Transparent Artificial Intelligence, розроблену спеціально для страховиків, рішення Akur8 автоматизує встановлення страхових тарифів та вдосконалює процеси андеррайтингу.

Основні переваги для страховиків включають підвищену ефективність прогнозування та швидкість досягнення точності для більшої реактивності ринку та негайного впливу на бізнес, зберігаючи при цьому повну прозорість і контроль над створеними моделями.

Створена актуаріями платформа Hyperexponential PDI, hx Renew, дозволяє страховикам швидко створювати, розгортати та вдосконалювати розширені інструменти, які використовують невеликі, розріджені та фрагментовані набори даних для вдосконалення робочих процесів андеррайтингу та прийняття тарифів.

Дані збираються на кожному кроці – від побудови моделі до зв’язування політики – і легко інтегруються з ширшими бізнес-даними, включаючи виплати, щоб забезпечити швидший і потужніший аналіз портфелю та прийняття рішень. 

Джерело: Форіншурер / Beinsure