Lloyd’s починає консультації щодо забезпечення переходу ринку до економіки сталого розвитку

Lloyd’s of London розпочав консультації щодо своєї дорожньої карти "Insuring the Transition", яка визначає зновий підхід на наступні три роки щодо усіх сфер стійкості ринку, включаючи андеррайтинг, інвестиції, управління ризиками, капітал і резервування.

Дорожню карту було розроблено для того, щоб допомогти учасникам ринку розробляти та впроваджувати власні стратегії сталого розвитку, включно з орієнтуванням у зміні нормативних вимог до звітності.

Він також має на меті забезпечити більшу ясність для всіх зацікавлених сторін щодо того, як Lloyd’s підтримуватиме клієнтів, коли вони реагуватимуть на нестабільне макросередовище, зберігаючи при цьому прогрес у декарбонізації та переході для підтримки глобальних амбіцій щодо досягнення чистого нуля.

Документ визначає заплановані процеси нагляду та нормативні очікування щодо управління ризиками, пов’язаними з кліматом, капіталом та резервуванням, а також планування переходу.

«Ми сподіваємося, що під час проведення цієї консультації ринок матиме більшу ясність щодо підходу, який Корпорація планує застосувати, щоб підтримати наших клієнтів у вирішенні проблем переходу до бізнес-моделей з низьким вмістом вуглецю», зазначив Генеральний директор Джон Ніл. - «Наша мета полягає в тому, щоб дати нашим учасникам ринку більшу впевненість у створенні та впровадженні в дію власних індивідуальних кліматичних стратегій під час переходу та за його межами».

Визнаючи, що ефективне планування та реалізація планів переходу є однією з найбільших проблем, з якими бізнес зіткнеться в найближчі роки, деталі, надані в консультаціях, можуть використовувати перестрахові брокери в своїх обговореннях з клієнтами щодо покриття, а також керуючі агенти, які формулюють власні плани переходу.

Lloyd’s продовжує підтримувати керуючих агентів у цій сфері, надаючи вказівки щодо нових продуктових сфер, публікуючи тематичні огляди про зміну клімату та зобов’язуючись розробити підтвердження концепції системи обліку викидів. 

Джерело: Форіншурер