Inherent Risks виграв тендер USAID з медичної евакуації в Україні з покриттям військових ризиків

Глобальна консалтингова компанія з ризиків Inherent Risks виграла основний контракт на нерозголошену суму на надання послуг екстреного медичного реагування та евакуації для проектів, що фінансуються Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) в Україні.

З моменту вторгнення росії в Україну в лютому 2022 року Inherent Risks надала Україні 9,88 мільярда доларів на розвиток та гуманітарну допомогу. Це включає в себе консультування щодо критичних ризиків, медичну евакуацію та послуги з реагування на кризові ситуації по всій Україні для страхового ринку для прямої підтримки енергетичної безпеки, операцій з розмінування, розслідування військових злочинів, стабілізації, реконструкції та морського транспорту.

Завдяки новій угоді компанія надасть повний набір послуг з управління ризиками під час подорожі та обов’язкових послуг з догляду, включно з інструкціями з безпеки перед поїздкою, розвідувальними звітами, попередженнями про інциденти, реєстрацією безпеки, відстеженням маршруту, картами ризиків і цілодобовим режимом роботи служби екстреної медичної допомоги та евакуації.

«Для виконання своєї гуманітарної місії USAID покладається на широку мережу партнерів, кожен з яких зобов’язаний піклуватися про своїх співробітників по всій країні. Inherent Risks надаватиме основні послуги швидкого реагування, які дозволяють партнерам USAID досягати своїх місій», – сказав керуючий партнер Inherent Risks Ден Кейн.

Inherent Risks пропонує програми покриття ризиків війни та нещасних випадках, яке повністю підтримується та компенсується лондонським Lloyd's та ринковими страховими компаніями. Воно охоплює медичне та кризове реагування без винятків по військовим ризикам до ліміту в 250 тис. доларів. Покриття можна придбати на одну особу, на день без будь-яких обмежень по терміну.

Кейн додав: «Ми раді, що нас залучили для надання цих основних послуг партнерам USAID. Ми чекаємо на надання своєчасних, точних і економічно ефективних рішень, які дозволять людям, які в’їжджають в Україну, заздалегідь підготуватися до ризиків безпеки під час подорожі та забезпечать їх ресурсами, необхідними для безпеки, швидких дій і відновлення, якщо трапиться несподіване».

Джерело: Форіншурер