Vienna Insurance Group збільшила страхові премії в 1К 2024 на 11% до 4,3 млрд євро

Vienna Insurance Group збільшила страхові премії на 11% до 4,3 млрд євро за результатами першого кварталу 2024 року. Це відповідає збільшенню на премій 426 млн євро, порівняно з показником попереднього року в 3,87 млрд євро. З коефіцієнтом платоспроможності 262% станом на 31 березня 2024 року Група продовжує мати чудову капіталізацію.

В Австрії валові премії зросли на 7,8% до 1510 мільйонів євро. У Чеській Республіці відбулося невелике падіння, пов’язане з курсом валют, на 0,6% до 621 млн євро, тоді як у Польщі валовий обсяг премії зріс на 7,9% до 416 млн євро.

Детальніше...
 
Generali завершила придбання страховика життя 4Life Direct в Польщі

Фінансово-страховий холдинг Generali CEE Holding BV, материнська компанія дочірніх компаній австрійської групи Generali у Центральній та Східній Європі, оголосила про завершення придбання страховика життя 4LifeDirect в Польщі.

Після отримання відповідних регуляторних і конкурентних дозволів M&A угоду було оголошено ще наприкінці грудня минулого року.

Детальніше...
 
Оптимізація штучного інтелекту допоможе страховикам покращити взаємодію з клієнтами

Цифрові процеси дедалі більше інтегруються в шлях клієнта страхування, причому більше половини провідних страхових компаній зараз впроваджують чат-боти з використанням штучного інтелекту, щоб оптимізувати роботу клієнтів, йдеться у звіті Altus Consulting.

Понад 98% страхових компаній пропонують можливість придбати свої продукти через цифрові канали. Незважаючи на ці досягнення, дані свідчать про застій в еволюції онлайн-подорожей клієнтів після пандемії. Навіть найефективніші страхові компанії все ще стикаються з проблемами в наданні повністю цифрового досвіду.

«Відколи ми розпочали це дослідження 10 років тому, ми спостерігаємо, як зростає кількість страховиків, які використовують цифрові канали для більш ніж просто пропозиції та купівлі, з 75% у 2015 році до зараз понад 98%. Тим не менш, не було суттєво помітної різниці в цифровому досвіді, який клієнти мали 5 років тому, порівняно з теперішнім», каже Марк Макдональд, директор практики загального страхування в Altus Consulting.

Детальніше...
 
Fitch відзначає зростання попиту на перестрахування під час пролонгацій договорів

Попит на перестрахування залишається високим в середині 2024 року, особливо для вищих рівнів катастрофічних ризиків, оскільки страховики майна у Флориді шукають більшого перестрахового захисту, оскільки страхова вартість зростає через інфляцію та зростання ризиків.

Відповідно до звіту Fitch , підвищення попиту на перестраховий захист на середину року також зумовлено скороченням чисельності страховиків майна у Флориді.

Крім того, Fitch зауважило, що припинення перестрахування ризиків власників полісів, яке Флорида запровадила у 2022 році, підвищує попит на перестрахування. Нещодавні законодавчі та регуляторні реформи, прийняті у Флориді, у поєднанні з роботою зі збитками від катастрофи 2023 року мали сприятливий вплив на фінансові показники спеціалізованого ринку страхування домовласників у Флориді.

Детальніше...
 
Lloyd’s підписав Меморандум з Валютним управлінням Бермудських островів

Lloyd's підписав Меморандум про взаєморозуміння (MoU) з Валютним управлінням Бермудських островів (BMA) щодо співпраці та підтримки, розвитку та обміну знаннями та досвідом на міжнародному страховому ринку.

Це партнерство передбачає спільні обговорення та ефективну навігацію нормативних розробок, співпрацю з програмами Lloyd's Lab, а також надання освітнього навчання та дистанційного навчання через Академію Lloyd's як на Бермудських островах, так і в усьому світі.

Детальніше...
 
<< Початок < Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Наступна > Кінець >>

Сторінка 1 з 9